VB
Om VB

VB er en landsdekkende rørleggerkjede for både privat- og proffmarkedet

I VB sier vi at vi er en landsdekkende kjede som leverer vann, varme og energi til hele Norge. Det er nemlig det våre rundt 1916 kunnskapsrike fagfolk gir, når de gjør alt fra å gi gode råd om miljøvennlige varmeløsninger for store industribygg til å installere baderom som gir en god start på dagen.

Våre 200 rørleggerbedrifter og fagfolkene vi har får daglig muligheten til å utføre et vidt spekter av oppdrag for stadig flere kunder rundt omkring i vårt landstrakte land:  Enten det er i store eller små hus, næringsbygg, skoler, skip, sykehus eller andre offentlige bygg – vi rådgir, installerer, drifter og vedlikeholder alt du kan tenke deg innen de tre områdene – og vi gjør det for både privat- og proffmarkedet. 

VB samarbeider med Boligmappa.no, boligens eget servicehefte på nett. Det som vi i VB gjør i din bolig kan du også finne igjen der. 

Samlet har vi i VB en enormt stor og mangfoldig kunnskap og erfaring: Vi kan og vi har gjort ting. Vi driver med bransjens beste opplæring og etterutdanning, vi har leverandører og samarbeidspartnere som har vært med oss i mange år, med nye og spennende produkter av høy kvalitet og god design. Og dette fellesskapet gjør oss også fleksible: Dryppende kran? Renovering av badet? Redusere energiforbruket? Eller skal du i gang med et helt nytt, stort byggeprosjekt der alt må på plass? Du kan bruke oss i VB uansett!

Trenger du tips og råd om oppussing av bad eller råd ved valg av varmeløsning? Besøk VB Bloggen ›

VB Ressurssenter

Her finner du navn og kontaktinformasjon til VB sitt ressurssenter og kjedekontor. Ved spørsmål om produkter og tjenester, ta kontakt med din lokale VB rørleggerbedrift.

Våre leverandører

VB leverer produkter fra de beste leverandørene. Her får du oversikt over de vi samarbeider med.

Miljø og Bærekraft

Miljøpolitikk i VB. VB arbeider for å øke miljøeffektiviteten i alle ledd i verdikjeden. Vi skal være bevisste vårt ressursbruk, og arbeide for å redusere utslipp og avfall til hele verdikjeden. Verdikjeden definerer vi som produsent, grossist, VB medlemsbedrift og til sluttkunde på proff- og privatmarkedet. Den største miljøutfordringen i vår bransje i dag er relatert til forbruk av miljøriktig VVS materiell i tillegg til energiforbruk.

Forsiktig, Verdens Beste

Håndverksbransjen har generelt sett hatt lite fokus på HMS-arbeid, det vil si alt arbeid innen helsevern, miljøvern, arbeidsmiljø, sikkerhet og trygghet for medarbeiderne. Vi i VB har tatt tak i dette, og har lansert HMS-programmet "Forsiktig, Verdens Beste" for alle våre medlemsbedrifter. Programmet er et ledd i å profesjonalisere VB ytterligere, med økte fordeler for de 200 medlemsbedriftene.

Stolt sponsor av vann, varme og energi

Vi i VB tror på levende lokalsamfunn, på sunne forbilder, vi tror på å skape begeistring gjennom presisjon, mot og godt håndverk, og det tror vi på hele landet. Her er bare noe av det vi støtter på de nærmere 200 stedene vi holder til i Norge:

VB satser på dem som satser!

I VB har vi utviklet et eget trainee-program fordi vi ønsker å bidra til å hjelpe frem og styrke flest mulig av alle talentene i våre rørleggerbedrifter. VB Trainee er tilpasset yngre medarbeidere som ønsker eller er påtenkt en rolle som bas, prosjektleder, avdelingsleder eller lignende.

Unikt kompetansesenter

Kompetanse er et av våre viktigste konkurransefortrinn, om ikke det viktigste. I VB så satser vi på dem som vil satse!

Er du medlem av Huseierne?

Som medlem i Huseierne får du eksklusive tilbud på varer og tjenester levert av oss i VB.